Contactformulier | Alle Mobiele Telefoon Providers
AlleMobieleProviders Contactformulier voor meer informatie - support - ondersteuning of 06-27920060.

Contact

Middels onderstaand formulier kunt u snel en eenvoudig met ons in contact treden. Het formulier kan worden gebruikt om te adverteren, informatie, support & Ondersteuning. Wanneer u werkzaam bent bij één van de op onze internetsite genoemde bedrijven, kunt u uiteraard eveneens gebruik maken van het contact formulier.


Neemt u contact op voor linkruil, vergeet hierbij niet duidelijk aan te geven met welke site u de linkruil wilt aangaan. Niet ieder verzoek tot linkruil wordt geaccepteerd. Iedere dag krijgen wij tientallen verzoeken, wij moeten hierom selectief zijn met nieuwe linkruil aanvragen.

E-mails worden afgehandeld via HelpMij.CF. Tickets worden beantwoord op volgorde van binnenkomst en meestal binnen ca. 2 uur na ontvangst.

AlleMobieleProviders.NL

E-Mail: [javascript protected email address]
Facebook: Messenger


 
 
Naam
E-Mail
Onderwerp
Afdeling
Bericht
 


Status updates worden hier getoond...

AlleMobieleProviders.NL is een onafhankelijke internetsite, dit houdt in dat wij geen overeenkomsten met bedrijven vermeld op AlleMobieleProviders.NL. Dit willen wij graag zo houden! Wel zijn wij uiteraard ten alle tijden bereid om informatie, acties en aanbiedingen onder de aandacht te brengen. Voor meer informatie verzoeken wij u vriendelijk doch dringend het contactformulier in te vullen.AlleMobieleProviders.NL biedt het volgende
Informatie, uitleg omtrent mobiele en vaste telecommunicatie diensten te weten; mobiele telefonie, vaste telefonie, internet, en televisie. Tevens biedt AlleMobieleProviders.NL een aantal overzichten aan welke een lijst tonen met informatie als totaalprijs inclusief kortingen over de algehele contractsperiode, welk type mobiele netwerk wordt gebruikt ( 2G, 3G, 4G of 4G+ ), wat de maximum theoretische snelheid betreft etc.

AlleMobieleProviders.NL is geen provider en verkoopt geen telecom producten of diensten. Ook heeft AlleMobieleProviders.NL geen informatie of inzage wanneer u een bestelling plaatst bij (web)winkels waarnaar AlleMobieleProviders.NL verwijst. Wij trachten op alle vragen een antwoord te geven, echter kunnen wij lang niet iedere vraag beantwoorden. Zo zijn netwerk gerelateerde vragen alsmede vragen wanneer het gaat om aankopen, voor ons onmogelijk te beantwoorden. Neem hiervoor contact op met de verkoper, de verkoper is de partij waarvan u een orderbevestiging en/of factuur van heeft ontvangen. Alle door AlleMobieleProviders getoonde informatie wordt aan ons beschikbaar gesteld door ProviderLijst.NL. Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

[javascript protected email address]