88 Mobile Telefoon Provider Informatie | Alle Mobiele Telefoon Providers

Alle Mobiele Providers

Wij bieden een compleet overzicht met mobiele telefoon providers. Wij zijn onafhankelijk en objectief als het gaat om informatie over Alle Mobiele Telefoon Providers.

 Informatie

88 Mobile

88 Mobile is een Mobiele Telefoon Provider die diensten aanbied aan Consumenten. 88 Mobile biedt telefonie in Postpaid en Prepaid (abonnementen & Prepaid) vorm. Alle Mobiele Telefoon Providers biedt u via deze pagina alle informatie.


Gemiddelde Score: 5
Rating Rating Rating Rating Rating

Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk Algemeen
 
Virtueel Netwerk (MVNO)
Eigen Netwerk
Dekkingskaart
Fysiek Netwerk
T-Mobile
Netwerk Techniek Abonnement
 
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
28.8 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
Netwerk Techniek PrePaid
 
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
28.8 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
PrePaid Informatie
 
Nummer behouden middels
Opwaarderen
Opwaarderen
1x per 3 maanden
Minimaal op te waarderen bedrag
€ 10,00
Contact Details
 
Mobiele Netwerk Code
Onbekend
ACM Registratie
Onbekend
Kamer van Koophandel
Adres
Postbus 18635
2502EP, Den-Haag
Telefoon Algemeen
Telefoon Klantenservice
Informatie & Bestellen


het Bedrijf & de Diensten

88mobile is een mobiele provider, welke zich met haar diensten richt op de internationale bellers in Nederland, door de volledige ondersteuning van Mandarijn en Kantonees zijn we met name ook interessant voor de Chinese gemeenschap.

Ook onze naam heeft een Chinese oorsprong, zo staat 88 of achtentachtig binnen de Chinese cultuur symbool voor 'geluk en blijdschap' en 'fortuin of welvaart' . Het cijfer Acht (8) wordt gezien als een groot geluksgetal, achtentachtig als het grootste geluksgetal.

Wij bieden onze klanten een meertalige dienstverlening aan (inclusief Mandarijn en Kantonees) op onze helpdesk en op de website. Bovendien heeft 88mobile een zeer slim en aantrekkelijk tariefplan en leveren wij hoge kwaliteit internationale verbindingen.

In Nederland maakt 88mobile gebruik van het hoogwaardige telecomnetwerk van T-Mobile. Voor onze internationale gesprekken maken we gebruik van het geavanceerde netwerk van ElephantTalk, een wereldwijde telecomaanbieder.

Met de combinatie van zeer scherpe tarieven, hoge kwaliteit en uitgebreide dienstverlening zijn wij de beste deal voor de internationale bellers.

Goedkoopste Sim Only van Nederland
- Geen creditcheck
- Geen buitenbundel tarief
- Betrouwbaar T-Mobile netwerk
- Alles uit één bundel
- Goedkoopste internationaal
- Gratis klantenservice
- Gratis nummerbehoud
- Wij zeggen voor je op

Internationaal bellen vanaf 3ct per minuut
Bij 88mobile betaal je alleen voor elke 1ste minuut, iedere daaropvolgende 2de en 3de minuut zijn gratis. Dit geldt voor iedere drie minuten in een gesprek, dus ook de 5de en 6de; 8ste en 9de minuut enzovoort zijn gratis. Hiermee valt de gemiddelde prijs per minuut een stuk lager uit bij gesprekken langer dan 1 minuut en bel je dus al vanaf 3ct per minuut.

SMSen vanaf 8ct per SMS nationaal en vanaf 10ct per SMS internationaal
Ook voor SMS?en hanteren we eenzelfde systeem, waarbij elke eerste SMS betaald is en de volgende twee weer gratis (mits deze op dezelfde dag worden verstuurd). Hiermee SMS je dus al vanaf 8 cent per sms nationaal of 10 cent internationaal.

Postpaid

Postpaid, een door providers gebruikte term wat staat voor een abonnement. Wanneer de klant kiest voor deze vorm, wordt veelal een overeenkomst gesloten voor de duur van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar.

Prepaid

Prepaid, een vorm waarbij de klant vooraf een tegoed koopt waarna deze kan worden gebruikt voor bellen, sms'en of mobiel internet. Wanneer het tegoed is verbruikt, of te weinig tegoed ontstaat is bellen, sms'en of internetten niet langer mogelijk en kan men alleen nog worden gebeld.

Consumenten

Consumenten, zijn eind gebruikers die de dienst als "niet" zakelijk afnemen. Abonnementen welke specifiek gericht zijn aan consumenten zijn altijd inclusief 21% BTW. Bij bestelling van een dienst via internet, geniet de consument veelal bescherming dankzij de wet Kopen op Afstand.Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met Alle Mobiele Telefoon Providers
- Alle Mobiele Telefoon Providers is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met 88 Mobile of haar medewerkers.
- 88 Mobile biedt diensten aan Consumenten
- Alle op deze internetsite getoonde informatie wordt met grote zorgvuldigheid samengevoegd om bezoekers zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie. Derhalve kunnen fouten soms niet worden uitgesloten, onze excuses hiervoor!
Informatie & Bestellen