Aldi Talk Telefoon Provider Informatie | Alle Mobiele Telefoon Providers

Alle Mobiele Providers

Wij bieden een compleet overzicht met mobiele telefoon providers. Wij zijn onafhankelijk en objectief als het gaat om informatie over Alle Mobiele Telefoon Providers.

 Informatie

Aldi Talk

Aldi Talk is een Mobiele Telefoon Provider die diensten aanbied aan Consumenten. Aldi Talk biedt telefonie in Prepaid vorm. Alle Mobiele Telefoon Providers biedt u via deze pagina alle informatie.


Gemiddelde Score: 0
Rating Rating Rating Rating Rating

Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk Algemeen
 
Virtueel Netwerk (MVNO)
Eigen Netwerk
Dekkingskaart
Fysiek Netwerk
KPN
Netwerk Techniek PrePaid
 
Techniek (Maximaal)
3G
Maximum Theoretische Snelheid
14.4 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
PrePaid Informatie
 
Nummer behouden middels
Opwaarderen
Opwaarderen
1x per 12 maanden
Minimaal op te waarderen bedrag
€ 10,00
Netwerk Instellingen
 
SMS Centrale Prepaid
+31653131314
Contact Details
 
Mobiele Netwerk Code
Onbekend
ACM Registratie
941738
Kamer van Koophandel
Adres
Postbus 13600
9700EH, Groningen
Telefoon Algemeen
Telefoon Klantenservice
Informatie & Bestellen


het Bedrijf & de Diensten

Het zijn de lage prijzen die het ‘m doen: met de zeer goedkope prepaid tarieven van ALDI TALK met MEDIONmobile telefoneert u in heel Nederland voor slechts 13 cent per minuut. Hierbij wordt de eerste minuut steeds volledig berekend. Daarna geldt het tarief per seconde. Uitgezonderd zijn speciale telefoonnummers, betaaldiensten en roaming. Een onderling gesprek of een SMS binnen het ALDI TALK netwerk kost zelfs maar 4 cent per minuut. Daar komt bij, dat u na de eerste minuut per seconde betaalt. Zonder contract, abonnement of starttarief. ALDI TALK met MEDIONmobile maakt u mobiel: het mobiel prepaid internet zorgt ervoor dat u overal kunt internetten met UMTS-snelheid. Bovendien heeft u daarbij 100% controle over de kosten. U heeft de mogelijkheid per verbruikte MB te betalen of een databundel te activeren. Om te kunnen profiteren van de ongelofelijk gunstige voorwaarden van ALDI TALK heeft u alleen maar een ALDI TALK Startpakket nodig. Het Startpakket kost € 9,99 en is inclusief beltegoed. Vervolgens de geactiveerde SIM-kaart in een GSM plaatsen en… u kunt vooruit. ALDI TALK met MEDIONmobile, simpel, goedkoop en zonder verborgen kosten.

Goed gekozen
Mobiel prepaid internet van ALDI TALK wordt door MEDIONmobile ter beschikking gesteld.

Niet gebonden aan een contract. Geen starttarief. Volledige controle over de kosten.

All In One Bundels
- flexibel in elk opzicht
- voor intensieve gebruiker
- Eenheden (1 eenheid = 1 min. of 1 SMS of 1 MB)

- Looptijd 30 dagen

Na het activeren van de All In One Bundel ontvangt u een bevestiging per SMS.
De All In One Bundels kunnen uitsluitend als extra dienst aangeschaft worden in combinatie met een simkaart van ALDI TALK voor mobiele dienstverlening.

Activeert u een All In One Bundel, dan bevat de bundel een volume eenheden die u kunt gebruiken voor internetten, bellen en sms´en in Nederland met een geldigheidsduur van 30 dagen. Is dit volume verbruikt, dan wordt de bundel automatisch beëindigd. Hierover ontvangt u een melding per SMS.

Prepaid

Prepaid, een vorm waarbij de klant vooraf een tegoed koopt waarna deze kan worden gebruikt voor bellen, sms'en of mobiel internet. Wanneer het tegoed is verbruikt, of te weinig tegoed ontstaat is bellen, sms'en of internetten niet langer mogelijk en kan men alleen nog worden gebeld.

Consumenten

Consumenten, zijn eind gebruikers die de dienst als "niet" zakelijk afnemen. Abonnementen welke specifiek gericht zijn aan consumenten zijn altijd inclusief 21% BTW. Bij bestelling van een dienst via internet, geniet de consument veelal bescherming dankzij de wet Kopen op Afstand.Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met Alle Mobiele Telefoon Providers
- Alle Mobiele Telefoon Providers is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Aldi Talk of haar medewerkers.
- Aldi Talk biedt diensten aan Consumenten
- Alle op deze internetsite getoonde informatie wordt met grote zorgvuldigheid samengevoegd om bezoekers zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie. Derhalve kunnen fouten soms niet worden uitgesloten, onze excuses hiervoor!
Informatie & Bestellen