Bliep Telefoon Provider Informatie | Alle Mobiele Telefoon Providers

Alle Mobiele Providers

Wij bieden een compleet overzicht met mobiele telefoon providers. Wij zijn onafhankelijk en objectief als het gaat om informatie over Alle Mobiele Telefoon Providers.

 Informatie

Bliep

Bliep is een Mobiele Telefoon Provider die diensten aanbied aan Consumenten. Bliep biedt telefonie in Prepaid vorm. Alle Mobiele Telefoon Providers biedt u via deze pagina alle informatie.


Gemiddelde Score: 0
Rating Rating Rating Rating Rating

Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk Algemeen
 
Virtueel Netwerk (MVNO)
Eigen Netwerk
Dekkingskaart
Fysiek Netwerk
Tele2
Netwerk Techniek PrePaid
 
Techniek (Maximaal)
3G
Maximum Theoretische Snelheid
1.0 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
PrePaid Informatie
 
Nummer behouden middels
Opwaarderen
Opwaarderen
1x per 12 maanden
Minimaal op te waarderen bedrag
€ 10,00
Contact Details
 
Mobiele Netwerk Code
Onbekend
ACM Registratie
Onbekend
Kamer van Koophandel
Adres
Artilium
Vaartdijkstraat 19
B-8200 Brugge
Belgium
Telefoon Algemeen
Telefoon Klantenservice
|
Informatie & Bestellen


het Bedrijf & de Diensten

Eigenlijk is het heel logisch; jongeren laten beslissen over een product dat vooral zíj belangrijk vinden. Vanaf het begin af aan hebben jongeren in de bestuursstoel gezeten bij *Bliep.

Steeds meer jongeren raken geïnteresseerd in onze diensten en willen meehelpen om ons nog groter te maken. Langzaam maar zeker groeit er een enorm netwerk van Facebook groepen waarin over alle kanten van *Bliep wordt nagedacht. Van sociale media tot de helpdesk tot de foto's op de simkaarten, het wordt tot op de dag van vandaag geregeld door jongeren.

Veel jongeren werken voor, na en soms tijdens school of hun studie aan *Bliep. Ze krijgen er natuurlijk voor betaald, maar vinden het vooral ook heel leuk om te doen en om serieus genomen te worden. Samen met een aantal medewerkers op kantoor bouwen ze ons netwerk elke dag een stukje verder uit: of het nou een samenwerking met een snelgroeiend studentenfeest is of een platenlabel, jongeren denken er over mee.

Wissel van dag in de app
Als je een dag kiest, dan blijft deze vanaf nu actief totdat je ‘m zelf weer wijzigt. Upgraden gaat direct in, downgraden pas de volgende dag. Trouwens, de MB's waarvoor je hebt betaald zijn tot 04:00 geldig.

Als je MB’s opraken
Je kunt altijd in de app zien hoeveel MB's je die dag over hebt.
Als je MB's bijna op zijn, krijg je van ons een berichtje. Je kunt dan zo vaak als je wilt voor 25 cent 10MB bij kopen.

*Blieptegoed opwaarderen
In de app kun je met iDEAL op twee manieren *Blieptegoed kopen: eenmalig of automatisch. In de winkel kun je een *Bliep- of Tele2-opwaardeerbon kopen.

Tegoed delen
Zit een van je vrienden een keer zonder tegoed? Dan kun je altijd een puntje bij ‘m scoren door in de app wat van jouw tegoed te delen.

Buitenland
Onze diensten werken ook in het buitenland. Je kunt verschillende internetbundels kopen per sms en bellen en sms'en tegen een speciaal tarief.

Overstappen met nummerbehoud
Bij het bestellen van je *Bliep simkaart kun je gratis nummerbehoud aanvragen. Wij regelen de overstap dan voor je. Dit kun je ook later nog aanvragen in je account op Bliep.nl.

Prepaid

Prepaid, een vorm waarbij de klant vooraf een tegoed koopt waarna deze kan worden gebruikt voor bellen, sms'en of mobiel internet. Wanneer het tegoed is verbruikt, of te weinig tegoed ontstaat is bellen, sms'en of internetten niet langer mogelijk en kan men alleen nog worden gebeld.

Consumenten

Consumenten, zijn eind gebruikers die de dienst als "niet" zakelijk afnemen. Abonnementen welke specifiek gericht zijn aan consumenten zijn altijd inclusief 21% BTW. Bij bestelling van een dienst via internet, geniet de consument veelal bescherming dankzij de wet Kopen op Afstand.Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met Alle Mobiele Telefoon Providers
- Alle Mobiele Telefoon Providers is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Bliep of haar medewerkers.
- Bliep biedt diensten aan Consumenten
- Alle op deze internetsite getoonde informatie wordt met grote zorgvuldigheid samengevoegd om bezoekers zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie. Derhalve kunnen fouten soms niet worden uitgesloten, onze excuses hiervoor!
Informatie & Bestellen