BudgetPhone Telefoon Provider Informatie | Alle Mobiele Telefoon Providers

Alle Mobiele Providers

Wij bieden een compleet overzicht met mobiele telefoon providers. Wij zijn onafhankelijk en objectief als het gaat om informatie over Alle Mobiele Telefoon Providers.

 Informatie

BudgetPhone

BudgetPhone is een Mobiele Telefoon Provider die diensten aanbied aan Consumenten en Bedrijven. BudgetPhone biedt telefonie in Postpaid (abonnementen) vorm. Alle Mobiele Telefoon Providers biedt u via deze pagina alle informatie.


Gemiddelde Score: 0
Rating Rating Rating Rating Rating

Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk Algemeen
 
Virtueel Netwerk (MVNO)
Eigen Netwerk
Dekkingskaart
Fysiek Netwerk
Vodafone
Netwerk Techniek Abonnement
 
Techniek (Maximaal)
3G
Maximum Theoretische Snelheid
9.0 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
Contact Details
 
Mobiele Netwerk Code
Onbekend
ACM Registratie
940377
Kamer van Koophandel
Adres
Eschertoren 15
2316 ET Leiden
Telefoon Algemeen
Telefoon Klantenservice
Informatie & Bestellen


het Bedrijf & de Diensten

We zijn BudgetPhone - een zelfstandige telefonieprovider uit Leiden. Wij leveren VOIP abonnementen en mobiele abonnementen aan abonnees en kleinzakelijke partijen.

Dat doen we met onze eigen systemen die allemaal gebaseerd zijn op open source software. We werken samen met verschillende teams van programmeurs uit de open source community.

We zijn een creatieve speler op de Nederlandse telecommarkt, en ontwikkelen maar delen ook onze nieuwste tweaks met een grote groep early adopters.

Wij hebben interconnecties met KPN en een aantal grote internationale carriers. BudgetPhone is full MVNO op het Vodafone netwerk.

BudgetPhone is jaren actief binnen de VoIP wereld en is hierdoor inmiddels een bekende speler binnen deze markt en middels mobiele telefonie ook een steeds groter wordende speler op de algehele telecom markt.

ProviderLijst aanvulling
BudgetPhone is een aanbieder die zich vooral richt op VoIP/SIP diensten. Je ziet dit terug op de internetsite van BudgetPhone, op de website ontbreken veel informatie en hulp pagina's waardoor klanten vooral telefonisch of contact via e-mail moeten opnemen om wijzer te worden. Spijtig en een gemiste kans!

Postpaid

Postpaid, een door providers gebruikte term wat staat voor een abonnement. Wanneer de klant kiest voor deze vorm, wordt veelal een overeenkomst gesloten voor de duur van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar.

Consumenten

Consumenten, zijn eind gebruikers die de dienst als "niet" zakelijk afnemen. Abonnementen welke specifiek gericht zijn aan consumenten zijn altijd inclusief 21% BTW. Bij bestelling van een dienst via internet, geniet de consument veelal bescherming dankzij de wet Kopen op Afstand.

Bedrijven

Bedrijven, abonnementen welke specifiek zijn gericht op bedrijven. Getoonde tarieven zijn hierbij veelal exclusief 21% BTW en genieten in tegenstelling tot consumenten minder bescherming..Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met Alle Mobiele Telefoon Providers
- Alle Mobiele Telefoon Providers is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met BudgetPhone of haar medewerkers.
- BudgetPhone biedt diensten aan Consumenten en Bedrijven
- Alle op deze internetsite getoonde informatie wordt met grote zorgvuldigheid samengevoegd om bezoekers zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie. Derhalve kunnen fouten soms niet worden uitgesloten, onze excuses hiervoor!
Informatie & Bestellen