Eilie Telefoon Provider Informatie | Alle Mobiele Telefoon Providers

Alle Mobiele Providers

Wij bieden een compleet overzicht met mobiele telefoon providers. Wij zijn onafhankelijk en objectief als het gaat om informatie over Alle Mobiele Telefoon Providers.

 Informatie

Eilie

Eilie is een Mobiele Telefoon Provider die diensten aanbied aan Bedrijven. Eilie biedt telefonie in Postpaid (abonnementen) vorm. Alle Mobiele Telefoon Providers biedt u via deze pagina alle informatie.


Gemiddelde Score: 0
Rating Rating Rating Rating Rating

Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk Algemeen
 
Virtueel Netwerk (MVNO)
Eigen Netwerk
Dekkingskaart
Fysiek Netwerk
KPN
Netwerk Techniek Abonnement
 
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
50.0 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
Contact Details
 
Mobiele Netwerk Code
Onbekend
ACM Registratie
942047
Kamer van Koophandel
Adres
Stavangerweg 23-1
9723JC, Groningen
Telefoon Algemeen
Telefoon Klantenservice
Informatie & Bestellen


het Bedrijf & de Diensten

Wij zijn een organisatie met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van zakelijke telecommunicatie. Wij begrijpen dat telecom essentieel is voor u primaire bedrijfsvoering. Maar dat u ook graag mee gaat in de nieuwe ontwikkelingen en besparingen. Met onze zakelijk betrouwbare pakketten kunnen we samen met u de beste oplossing integreren.

Telecom is een breed vlak, en wij begrepen met onze ervaring als geen ander hoe vervelend een zoektocht kan zijn naar de juiste oplossing voor uw bedrijf. De variatie in prijzen, samenstellingen, acties etc. zijn enorm. vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Bij Eilie Telecom anticiperen wij ons op de wensen van de klant. Wij bieden compleet op uw bedrijf geschikte pakketen aan die het voor u eenvoudig maken. Het aanbod is duidelijk en geschikt voor elk bedrijf in alle soorten en maten.

Open, enthousiast, gedreven en klantgericht en een persoonlijke invalshoek. Dat is waar wij voor staan en wat onze klanten telkens waarderen in onze aanpak en werkwijze.

Binnen elke organisatie zijn er medewerkers die veel bellen en medewerkers die weinig bellen. Tot op heden kon niet gekozen worden voor een optimale combinatie van abonnementen, waarmee een organisatie voordelig uit is met beide typen bellers. Eilie Mobiel heeft voor elke gebruiker het ideale abonnement, waarbij deze samen op één factuur komen. Het maken van de keuze voor het juiste type abonnement per medewerker is uiterst eenvoudig doen met behulp van de Budget Check.

Postpaid

Postpaid, een door providers gebruikte term wat staat voor een abonnement. Wanneer de klant kiest voor deze vorm, wordt veelal een overeenkomst gesloten voor de duur van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar.

Bedrijven

Bedrijven, abonnementen welke specifiek zijn gericht op bedrijven. Getoonde tarieven zijn hierbij veelal exclusief 21% BTW en genieten in tegenstelling tot consumenten minder bescherming..Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met Alle Mobiele Telefoon Providers
- Alle Mobiele Telefoon Providers is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Eilie of haar medewerkers.
- Eilie biedt diensten aan Bedrijven
- Alle op deze internetsite getoonde informatie wordt met grote zorgvuldigheid samengevoegd om bezoekers zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie. Derhalve kunnen fouten soms niet worden uitgesloten, onze excuses hiervoor!
Informatie & Bestellen