Galaxy Business Networks Telefoon Provider Informatie | Alle Mobiele Telefoon Providers

Alle Mobiele Providers

Wij bieden een compleet overzicht met mobiele telefoon providers. Wij zijn onafhankelijk en objectief als het gaat om informatie over Alle Mobiele Telefoon Providers.

 Informatie

Galaxy Business Networks

Galaxy Business Networks is een Mobiele Telefoon Provider die diensten aanbied aan Bedrijven. Galaxy Business Networks biedt telefonie in Postpaid (abonnementen) vorm. Alle Mobiele Telefoon Providers biedt u via deze pagina alle informatie.


Gemiddelde Score: 0
Rating Rating Rating Rating Rating

Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk Algemeen
 
Virtueel Netwerk (MVNO)
Eigen Netwerk
Dekkingskaart
Fysiek Netwerk
KPN
Netwerk Techniek Abonnement
 
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
50.0 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
Contact Details
 
Mobiele Netwerk Code
Onbekend
ACM Registratie
941585 941586
Kamer van Koophandel
Adres
Postbus 2027
8203AA, Lelystad
Telefoon Algemeen
Telefoon Klantenservice
Informatie & Bestellen


het Bedrijf & de Diensten

Wij verbinden mensen en bedrijven. Dat doen wij al sinds 1997. En met succes. Inmiddels zijn ruim 10.000 MKB’ers altijd verbonden met onze mobiele telefonie oplossingen. Om te garanderen dat u onbezorgd kunt blijven ondernemen, gaan we graag een stap verder. We zorgen vanaf nu ook dat ondernemers altijd veilig verbonden zijn op het gebied van ICT; met vast & mobiel internet en cloud & data oplossingen.

Vandaag de dag zijn we altijd en overal met elkaar verbonden. Met vrienden, familie, collega’s en klanten. Via mobiele en vaste lijnen, en via allerlei apparaten. Informatie is razendsnel te vinden en eenvoudig te delen. Waar u ook bent; thuis, op kantoor en onderweg. Deze nieuwe manier van leven en werken biedt ondernemers veel voordelen. Om daar optimaal van te profiteren is het wel belangrijk dat u grip op de risico’s houdt.


Postpaid

Postpaid, een door providers gebruikte term wat staat voor een abonnement. Wanneer de klant kiest voor deze vorm, wordt veelal een overeenkomst gesloten voor de duur van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar.

Bedrijven

Bedrijven, abonnementen welke specifiek zijn gericht op bedrijven. Getoonde tarieven zijn hierbij veelal exclusief 21% BTW en genieten in tegenstelling tot consumenten minder bescherming..Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met Alle Mobiele Telefoon Providers
- Alle Mobiele Telefoon Providers is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Galaxy Business Networks of haar medewerkers.
- Galaxy Business Networks biedt diensten aan Bedrijven
- Alle op deze internetsite getoonde informatie wordt met grote zorgvuldigheid samengevoegd om bezoekers zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie. Derhalve kunnen fouten soms niet worden uitgesloten, onze excuses hiervoor!
Informatie & Bestellen