Hema Telefonie Telefoon Provider Informatie | Alle Mobiele Telefoon Providers

Alle Mobiele Providers

Wij bieden een compleet overzicht met mobiele telefoon providers. Wij zijn onafhankelijk en objectief als het gaat om informatie over Alle Mobiele Telefoon Providers.

 Informatie

Hema Telefonie

Hema Telefonie is een Mobiele Telefoon Provider die diensten aanbied aan Consumenten. Hema Telefonie biedt telefonie in Prepaid vorm. Alle Mobiele Telefoon Providers biedt u via deze pagina alle informatie.


Gemiddelde Score: 0
Rating Rating Rating Rating Rating

Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk Algemeen
 
Virtueel Netwerk (MVNO)
Eigen Netwerk
Dekkingskaart
Fysiek Netwerk
KPN
Netwerk Techniek PrePaid
 
Techniek (Maximaal)
3G
Maximum Theoretische Snelheid
16.0 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
PrePaid Informatie
 
Nummer behouden middels
Opwaarderen
Opwaarderen
1x per 12 maanden
Minimaal op te waarderen bedrag
€ 5,00
Contact Details
 
Mobiele Netwerk Code
Onbekend
ACM Registratie
940387
Kamer van Koophandel
Adres
NDSM-straat 10
1033SB, Amsterdam
Telefoon Algemeen
Telefoon Klantenservice
Informatie & Bestellen


het Bedrijf & de Diensten

Betalen wat je gebruikt lijkt logisch, maar veel telecomproviders ronden nog steeds een gesprek af op een hele minuut. Zo betaal je voor een gesprek van 7 seconden de minuutprijs. Of providers rekenen een vast startbedrag per gesprek. HEMA niet. Bij ons betaal je per seconde. Bel je 7 seconden, dan betaal je 7 seconden. Ook kan je uit je standaard tegoed gebruik maken van internet, met een snelheid van 3,6 Mb/s. Dit is super snel en je betaalt ook gewoon per Kb.

Maak je regelmatig gebruik van het internet, bestel dan de voordelige 500MB data maandbundel voor slechts 7,50. Kijk voor meer informatie bij “internet op je mobiel”

De voordelen op een rij
- je betaalt alleen het aantal seconden dat je belt;
- geen afronding naar hele minuten;
- geen startkosten per gesprek;
- uitstekende landelijke dekking;
- goed bereik in gebouwen;
- geen contract;
- super snel internet en e-mail uit hetzelfde beltegoed, 3.6 Mb/s;
- mms-berichten ontvangen en verzenden;
- beltegoed te koop bij alle kassa’s en makkelijk online.
- HEMA mobiel maakt gebruik van het KPN netwerk.

Als je al klant bent en onze prepaid slim of prepaid internet hebt, kun je meer informatie over de bestaande diensten op onze internetsite terugvinden. Het is niet meer mogelijk om je nu nog aan te melden voor mobiel prepaid slim of prepaid internet voor laptop of tablet.

Met HEMA mobiel prepaid kun je ook mms- en e-mailberichten ontvangen en verzenden en surfen op internet. Hiervoor moet je eenmalig je instellingen aanpassen. Deze krijg je automatisch toegezonden als je de nieuwe simkaart voor de eerste keer gebruikt. Als je geen instellingen ontvangen hebt, dan kun je ze ook zelf opvragen.

De kosten voor het gebruik van internet op je mobiel worden bepaald door het aantal bezochte pagina’s (dataverbruik) en niet door de periode dat je online bent geweest. Je hoeft dus niet bezorgd te zijn als je per ongeluk je mobiele browser een tijdje open hebt staan.

Het internetverbruik wordt afgerekend per kb en je betaalt dit uit je beltegoed. De download snelheid is 3,6 Mbps en upload 384 kbps. Het is niet mogelijk om internet op je mobiel in het buitenland te gebruiken.

Wil je internet op je mobiel zonder ergens aan vast te zitten? Bij ons is dit mogelijk. Met een internet maandbundel kun je op elk gewenst moment heel voordelig surfen en mailen. De bundel verloopt na 31 dagen, of zodra je de limiet van het datagebruik bereikt hebt, zonder dat je een abonnement aangaat. Je betaalt een maandbundel uit je beschikbare beltegoed, dus zorg dat je eerst voldoende beltegoed hebt opgewaardeerd.


Prepaid

Prepaid, een vorm waarbij de klant vooraf een tegoed koopt waarna deze kan worden gebruikt voor bellen, sms'en of mobiel internet. Wanneer het tegoed is verbruikt, of te weinig tegoed ontstaat is bellen, sms'en of internetten niet langer mogelijk en kan men alleen nog worden gebeld.

Consumenten

Consumenten, zijn eind gebruikers die de dienst als "niet" zakelijk afnemen. Abonnementen welke specifiek gericht zijn aan consumenten zijn altijd inclusief 21% BTW. Bij bestelling van een dienst via internet, geniet de consument veelal bescherming dankzij de wet Kopen op Afstand.Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met Alle Mobiele Telefoon Providers
- Alle Mobiele Telefoon Providers is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Hema Telefonie of haar medewerkers.
- Hema Telefonie biedt diensten aan Consumenten
- Alle op deze internetsite getoonde informatie wordt met grote zorgvuldigheid samengevoegd om bezoekers zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie. Derhalve kunnen fouten soms niet worden uitgesloten, onze excuses hiervoor!
Informatie & Bestellen