Hollandsnieuwe Telefoon Provider Informatie | Alle Mobiele Telefoon Providers

Alle Mobiele Providers

Wij bieden een compleet overzicht met mobiele telefoon providers. Wij zijn onafhankelijk en objectief als het gaat om informatie over Alle Mobiele Telefoon Providers.

 Informatie

Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe is een Mobiele Telefoon Provider die diensten aanbied aan Consumenten en Bedrijven. Hollandsnieuwe biedt telefonie in Postpaid (abonnementen) vorm. Alle Mobiele Telefoon Providers biedt u via deze pagina alle informatie.


Gemiddelde Score: 0
Rating Rating Rating Rating Rating

Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
€ 15,00
Netwerk Algemeen
 
Virtueel Netwerk (MVNO)
Eigen Netwerk
Dekkingskaart
Fysiek Netwerk
Vodafone
Netwerk Techniek Abonnement
 
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
150.0 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
Contact Details
 
Mobiele Netwerk Code
Onbekend
ACM Registratie
Onbekend
Kamer van Koophandel
Adres
postbus 1540
1300BM, Almere
Telefoon Algemeen
Telefoon Klantenservice
Informatie & Bestellen

Hollandsnieuwe Abonnementen

Product
Min/SMS
Data
Prijs p/m
Duur
1000/1000
1GB
€ 4,00
1 jaar
1000/1000
1GB
€ 7,00
2 jaar
2000/2000
2GB
€ 5,00
1 jaar
2000/2000
2GB
€ 9,00
2 jaar
3000/3000
3GB
€ 10,00
1 jaar
3000/3000
3GB
€ 3,00
2 jaar
500/500
500Mb
€ 1,00
1 jaar
500/500
500Mb
€ 6,00
2 jaar
5000/5000
5GB
€ 2,00
2 jaar
5000/5000
5GB
€ 8,00
1 jaar

- Let op! Consumentenprijzen en dus inclusief BTW.
- Exclusief eenmalige aansluitkosten en eventuele kortingen.
- OBP staat voor Onbeperkt.

het Bedrijf & de Diensten

Wij zijn de telefoonaanbieder met écht glasheldere producten en diensten die je altijd eenvoudig af kunt stemmen op jouw persoonlijke wensen.

Zo zijn we bijvoorbeeld nogal flexibel om het jou gemakkelijk te maken. Met één bundel waarmee je zelf bepaalt of je internet, belt of sms’t. En wat je ook kiest, het kost altijd hetzelfde. Bovendien kun je je abonnement altijd aanpassen. Gewoon wanneer het jou uitkomt. Ook vinden we het heel normaal dat je een lager tarief betaalt als je eens buiten je bundel gaat. Daarom is het bundeltegoed dat je bijkoopt nóg goedkoper dan je normale tegoed. En bijkopen kan natuurlijk op elk gewenst moment. En wist je dat je bij ons altijd de voordeligste combinaties van abonnementen met mobiele telefoons vindt? En als je je eigen telefoon liever wil houden, dan zit jij bij ons ook goed met de goedkoopste Sim only abonnementen. Dus doe jezelf een plezier en laat je ook blij verrassen door Hollandsnieuwe! Dan ben je altijd flexibel en weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt.

Ons aanbod is helder en duidelijk en we vertellen je precies hoe het zit. Wij geven jou de maximale controle over hoeveel je uitgeeft. En we zijn er voor iedereen. Hollandsnieuwe maakt gebruik van het netwerk van Vodafone.

Hollandsnieuwe is onderdeel van Vodafone Libertel B.V

simkaart
Je krijgt bij ons een 3-in-1 simkaart. Dat zijn een normale, een micro en een nano simkaart in één. Je drukt de simkaart die in jouw toestel past heel makkelijk uit de plastic kaart.

internetsnelheid
De maximale downloadsnelheid van ons netwerk is verhoogd van 14,4 naar 25 Mbps, de praktische downloadsnelheid van ons netwerk ligt tussen 2 en 4 Mbps. De maximale uploadsnelheid van ons netwerk is 3,6 Mbps, de praktische uploadsnelheid ligt tussen 0,7 en 1,1 Mbps.

geldigheid tegoed
Je maandelijks tegoed is de hele maand geldig, alles wat je opwaardeert is 6 maanden geldig. Je maandelijks tegoed wordt altijd als eerste gebruikt. Het opwaardeertegoed dat je als eerste hebt gekocht, wordt als eerste gebruikt. Je ontvangt een waarschuwings-sms als je tegoed 3,- en 0,- heeft bereikt.

Postpaid

Postpaid, een door providers gebruikte term wat staat voor een abonnement. Wanneer de klant kiest voor deze vorm, wordt veelal een overeenkomst gesloten voor de duur van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar.

Consumenten

Consumenten, zijn eind gebruikers die de dienst als "niet" zakelijk afnemen. Abonnementen welke specifiek gericht zijn aan consumenten zijn altijd inclusief 21% BTW. Bij bestelling van een dienst via internet, geniet de consument veelal bescherming dankzij de wet Kopen op Afstand.

Bedrijven

Bedrijven, abonnementen welke specifiek zijn gericht op bedrijven. Getoonde tarieven zijn hierbij veelal exclusief 21% BTW en genieten in tegenstelling tot consumenten minder bescherming..Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met Alle Mobiele Telefoon Providers
- Alle Mobiele Telefoon Providers is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Hollandsnieuwe of haar medewerkers.
- Hollandsnieuwe biedt diensten aan Consumenten en Bedrijven
- Alle op deze internetsite getoonde informatie wordt met grote zorgvuldigheid samengevoegd om bezoekers zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie. Derhalve kunnen fouten soms niet worden uitgesloten, onze excuses hiervoor!
Informatie & Bestellen