Intercity Technology Telefoon Provider Informatie | Alle Mobiele Telefoon Providers

Alle Mobiele Providers

Wij bieden een compleet overzicht met mobiele telefoon providers. Wij zijn onafhankelijk en objectief als het gaat om informatie over Alle Mobiele Telefoon Providers.

 Informatie

Intercity Technology

Intercity Technology is een Mobiele Telefoon Provider die diensten aanbied aan Bedrijven. Intercity Technology biedt telefonie in Postpaid (abonnementen) vorm. Alle Mobiele Telefoon Providers biedt u via deze pagina alle informatie.


Gemiddelde Score: 0
Rating Rating Rating Rating Rating

Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk Algemeen
 
Virtueel Netwerk (MVNO)
Eigen Netwerk
Dekkingskaart
Fysiek Netwerk
KPN
Netwerk Techniek Abonnement
 
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
150.0 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
Contact Details
 
Mobiele Netwerk Code
Onbekend
ACM Registratie
940543
Kamer van Koophandel
Adres
Herikerbergweg 3
1101CN, Amasterdam
Telefoon Algemeen
Telefoon Klantenservice
Informatie & Bestellen


het Bedrijf & de Diensten

HET NIEUWE WERKEN IS MOBIEL WERKEN

Veel organisaties overwegen de stap naar mobiel werken of hebben de stap gemaakt. Wij kunnen u helpen in de keuze voor de juiste bedrijfsmobiliteitsoplossing die past bij uw communicatiebehoeften.

Krijg met de diensten van Intercity de beschikking over de nieuwste mobiele toestellen en specifieke oplossingen zoals datacompressie en op maat gemaakte mobiele tarieven die aansluiten bij uw behoeften en budget.

Als onderdeel van uw bredere bedrijfsmobiliteitsstrategie kunt u al uw communicatiebehoeften bijeenbrengen op één platform dat Unified Communications ondersteunt. U kunt daarbij mobiel werken simpel en effectief maken door het verbinden van uw vaste telefoonlijnen met uw zakelijke mobiele toestellen, en gebruik maken van verschillende additionele hoogwaardige mogelijkheden.

ZAKELIJKE MOBIELE TOESTELLEN & ABONNEMENTEN
Wat uw behoeften ook zijn, Intercity kan u voorzien van zakelijke mobiele telefoons en tablets van toonaangevende producenten en tevens het support verzorgen.

Bij Intercity zijn we trots dat we mobiele telefoons voordelig kunnen leveren en gunstige tarieven aan kunnen bieden, dat is met name bijzonder voor het MKB-segment. We brengen met u alle manieren in kaart waarop we u kunnen helpen en adviseren u over noodzakelijke kosten en, nog belangrijker, wat niet noodzakelijk is.

Wij nemen de tijd om u te bezoeken om een compleet beeld te krijgen; te begrijpen hoe uw bedrijf werkt, uw huidige facturen te analyseren en inzicht te krijgen in hoe u communiceert met uw personeel en uw klanten.

BEVEILIG EN BESCHERM UW MOBIELE DATA
Beveiliging is een belangrijk onderwerp binnen bedrijfsmobiliteit en werken op afstand, maar met ons deskundig advies en de juiste oplossingen kan het mogelijk verlies van gegevens snel en effectief worden aangepakt.

Mobile Device Management (MDM) scheidt de gegevens op telefoons van medewerkers in zakelijk en privé, waardoor beheerders de mogelijkheid krijgen om toestellen op afstand te wissen, als dat nodig blijkt te zijn. Door gebruik van het remote control panel kunnen toegangsrechten tot het toestel en applicaties worden aangepast, waardoor bijvoorbeeld toegang tot ongeautoriseerde content, zoals social media en streaming services, kan worden beperkt.

Ondernemen is mobiel zijn. Werken waar ook, wanneer dan ook, is snel de norm aan het worden. Bij Intercity willen we dat de wereld uw kantoor is, zodat uw organisatie mobiel is, met email en internet binnen handbereik, mobiel breedband op uw tablet en uw essentiële zakelijke apps toegankelijk op de nieuwste smartphone.

BETAALD U TEVEEL? WIJ KUNNEN HELPEN
Hoe kunt u er zeker van zijn dat u niet te veel betaald voor uw zakelijke mobiele telefoons? De meerderheid van organisaties die wij spreken betalen veel te veel. Maar dat is niet nodig. Bij Intercity zijn we er trots op dat we kosten voor mobiele diensten kunnen verlagen, met name bijzonder voor bedrijven in het MKB-segment. We onderzoeken alle mogelijkheden waarop we u kunnen helpen en adviseren u over noodzakelijke kosten en, nog belangrijker, wat niet noodzakelijk is.

WIJ GEVEN U HET JUISTE MOBIELE TARIEF
Ongeacht de sector van uw organisatie, er is een mobiel tarief te vinden dat perfect aansluit, en wij hebben de experts om het te vinden. Of de omvang van uw organisatie nu groot of klein is, de activiteiten voornamelijk op kantoor of buiten de deur plaats vinden; ons team vindt het perfecte tarief.

Wij nemen de tijd om u te bezoeken om een compleet beeld te krijgen; te begrijpen hoe uw bedrijf werkt, uw huidige facturen te analyseren en inzicht te krijgen in hoe u communiceert met uw personeel en uw klanten.

Postpaid

Postpaid, een door providers gebruikte term wat staat voor een abonnement. Wanneer de klant kiest voor deze vorm, wordt veelal een overeenkomst gesloten voor de duur van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar.

Bedrijven

Bedrijven, abonnementen welke specifiek zijn gericht op bedrijven. Getoonde tarieven zijn hierbij veelal exclusief 21% BTW en genieten in tegenstelling tot consumenten minder bescherming..Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met Alle Mobiele Telefoon Providers
- Alle Mobiele Telefoon Providers is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Intercity Technology of haar medewerkers.
- Intercity Technology biedt diensten aan Bedrijven
- Alle op deze internetsite getoonde informatie wordt met grote zorgvuldigheid samengevoegd om bezoekers zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie. Derhalve kunnen fouten soms niet worden uitgesloten, onze excuses hiervoor!
Informatie & Bestellen