Lebara Telefoon Provider Informatie | Alle Mobiele Telefoon Providers

Alle Mobiele Providers

Wij bieden een compleet overzicht met mobiele telefoon providers. Wij zijn onafhankelijk en objectief als het gaat om informatie over Alle Mobiele Telefoon Providers.

 Informatie

Lebara

Lebara is een Mobiele Telefoon Provider die diensten aanbied aan Consumenten. Lebara biedt telefonie in Prepaid vorm. Alle Mobiele Telefoon Providers biedt u via deze pagina alle informatie.


Gemiddelde Score: 1
Rating Rating Rating Rating Rating

Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk Algemeen
 
Virtueel Netwerk (MVNO)
Eigen Netwerk
Dekkingskaart
Fysiek Netwerk
KPN
Netwerk Techniek PrePaid
 
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
25.0 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
PrePaid Informatie
 
Nummer behouden middels
Gebruik of Opwaarderen
Gebruik of Opwaarderen
1x per 3 maanden
Minimaal op te waarderen bedrag
€ 10,00
Contact Details
 
Mobiele Netwerk Code
Onbekend
ACM Registratie
942429
Kamer van Koophandel
Adres
Postbus 267
1110 AG Diemen

Lebara Limited
Customer Service NL
25 Copthall Avenue
London
EC2R 7BP, England
Telefoon Algemeen
Telefoon Klantenservice
Informatie & Bestellen


het Bedrijf & de Diensten

Lebara levert alleen Nederlandse ondersteuning per e-mail. Telefonisch wordt alleen ondersteuning in het Engels en Pools geboden

De Lebara Group is opgericht in 2001 en biedt op maat gemaakte innovatieve telecomoplossingen waarmee families, vrienden en collega's zowel thuis als in het buitenland in contact kunnen blijven.

Wie wij zijn
Lebara Mobile lanceerde in 2004 de allereerste goedkope internationale mobiele service in Nederland. Begin 2010 hadden we al meer dan 2,5 miljoen klanten in: Nederland, Denemarken, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Australiƫ en Duitsland.

Wat wij doen
Lebara Mobile verschaft mobiele SIM-prepaidkaarten die zijn aangepast aan de behoeften van internationale gemeenschappen, met name die van arbeidsmigranten. Wij zijn van mening dat onze klanten met de services van Lebara Mobile altijd beschikken over:

Zeer lage tarieven
Directe verbindingen
Netwerken van hoge kwaliteit
Klantenservice in meerdere talen
Betrouwbare service
Geen toegangscodes
Geen verborgen kosten
Geen verloren minuten
Lebara Mobile werkt altijd met de allerbeste partners om ervoor te zorgen dat SIM-kaarten en beltijd in alle landen maximaal beschikbaar zijn:

De communicatiestrategie van het eigen merk van Lebara Mobile is erop gericht klanten direct aan te spreken door middel van straatverkoop en marketingcampagnes, speciale aanbiedingen, PR en doelgroepgerichte advertenties.

Lebara Mobile legt sterk de nadruk op communicatie met klanten zoals die klanten dat willen, met behulp van online-ondersteuning en op maat gemaakte klantenservice in meerdere talen.

Waar wij in geloven
Wij van Lebara begrijpen dat klanten meer van onze services verwachten dan alleen maar bellen. Wij weten hoe belangrijk het voor onze klanten is om contact met het thuisfront te houden. Daarom houden wij ons bij al onze activiteiten aan deze waarden:

Wij bieden onze klanten altijd waar voor hun geld
Wij zorgen ervoor dat al onze verbindingen van de beste kwaliteit zijn
Wij maken eenvoudig te gebruiken producten en onze prijzen zijn makkelijk te begrijpen
Wij bieden onze klanten het gemak van internationaal mobiel bellen via een directe belverbinding
Wij zorgen ervoor dat al onze relaties zijn gebouwd op vertrouwen
We zijn altijd op de hoogte van de behoeften van diverse gemeenschappen
Schaf vandaag nog een SIM-kaart aan!
Houd u graag de kosten in handen? Lebara Mobile is een fantastische prepaidservice. Wij bieden u goedkope internationale gesprekken van hoge kwaliteit, rechtstreeks vanaf uw mobiel, voor een vast nationaal tarief. Zo eenvoudig is het. Met Lebara Mobile is elk gesprek eenvoudig.

Lebara levert alleen Nederlandse ondersteuning per e-mail. Telefonisch wordt alleen ondersteuning in het Engels en Pools geboden


Prepaid

Prepaid, een vorm waarbij de klant vooraf een tegoed koopt waarna deze kan worden gebruikt voor bellen, sms'en of mobiel internet. Wanneer het tegoed is verbruikt, of te weinig tegoed ontstaat is bellen, sms'en of internetten niet langer mogelijk en kan men alleen nog worden gebeld.

Consumenten

Consumenten, zijn eind gebruikers die de dienst als "niet" zakelijk afnemen. Abonnementen welke specifiek gericht zijn aan consumenten zijn altijd inclusief 21% BTW. Bij bestelling van een dienst via internet, geniet de consument veelal bescherming dankzij de wet Kopen op Afstand.Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met Alle Mobiele Telefoon Providers
- Alle Mobiele Telefoon Providers is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Lebara of haar medewerkers.
- Lebara biedt diensten aan Consumenten
- Alle op deze internetsite getoonde informatie wordt met grote zorgvuldigheid samengevoegd om bezoekers zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie. Derhalve kunnen fouten soms niet worden uitgesloten, onze excuses hiervoor!
Informatie & Bestellen