Robin Mobile Telefoon Provider Informatie | Alle Mobiele Telefoon Providers

Alle Mobiele Providers

Wij bieden een compleet overzicht met mobiele telefoon providers. Wij zijn onafhankelijk en objectief als het gaat om informatie over Alle Mobiele Telefoon Providers.

 Informatie

Robin Mobile

Robin Mobile is een Mobiele Telefoon Provider die diensten aanbied aan Consumenten en Bedrijven. Robin Mobile biedt telefonie in Postpaid (abonnementen) vorm. Alle Mobiele Telefoon Providers biedt u via deze pagina alle informatie.


Gemiddelde Score: 5
Rating Rating Rating Rating Rating

Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
€ 9,95
Netwerk Algemeen
 
Virtueel Netwerk (MVNO)
Eigen Netwerk
Dekkingskaart
Fysiek Netwerk
KPN
Netwerk Techniek Abonnement
 
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
25.0 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
Contact Details
 
Mobiele Netwerk Code
Onbekend
ACM Registratie
942797
Kamer van Koophandel
Adres
Veerkade 7C
3016DE, Rotterdam
Telefoon Algemeen
Telefoon Klantenservice
|
Informatie & Bestellen

Robin Mobile Abonnementen

Product
Min/SMS
Data
Prijs p/m
Duur
onbeperkt/onbeperkt
onbeperkt aantal MB'sMb
€ 29,95
1 maand
onbeperkt/onbeperkt
onbeperkt aantal MB'sMb
€ 19,95
1 maand
onbeperkt/onbeperkt
onbeperkt aantal MB'sMb
€ 16,95
1 maand
onbeperkt/onbeperkt
onbeperkt aantal MB'sMb
€ 39,95
1 maand
onbeperkt/onbeperkt
onbeperkt aantal MB'sMb
€ 34,95
1 maand
onbeperkt/onbeperkt
onbeperkt aantal MB'sMb
€ 24,95
1 maand
onbeperkt/onbeperkt
onbeperkt aantal MB'sMb
€ 32,95
1 maand

- Let op! Consumentenprijzen en dus inclusief BTW.
- Exclusief eenmalige aansluitkosten en eventuele kortingen.
- OBP staat voor Onbeperkt.

het Bedrijf & de Diensten

Robin Mobile is ontstaan vanuit de overtuiging dat het anders kan en anders moet! Robin Mobile is ontstaan vanuit de onvrede over de manier waarop huidige mobiele aanbieders hun klanten behandelen door hen hoge tarieven in rekening te brengen als deze klant buiten de bundel gaat of over de abonnementsvorm die is gekozen.

Robin Mobile is een knipoog naar Robin Hood; net als zijn naamgenoot vecht Robin Mobile tegen de gevestigde orde en het systeem dat niet transparant en zelfs op sommige punten oneerlijk is.

Wij zijn de eerste aanbieder die hier verandering in brengt en deze misstand aanpakt door ÉCHT ONBEPERKT MB's, SMS & MINUTEN voor een vast bedrag van € 29,95 per maand aan te bieden.

Wij kunnen dit tegen een vaste lage prijs aanbieden omdat wij geen duur eigen mobiel netwerk, verkoopapparaat of vaste lasten hebben en al helemaal geen groot, kostbaar distributienetwerk. Wij geven het voordeel liever aan onze klanten, door slim, efficiënt en no-nonsensebeleid.

Wij zijn hiermee de eerste en vooralsnog enige mobiele aanbieder die de zaken drastisch aanpakt en het systeem op z’n kop hebben gezet. En deze nummer 1 positie geven we niet meer uit handen.

Een Robin Mobile pakket kun je niet alleen online maar ook via PostNL Postkantoren bestellen. Je hebt dan direct de beschikking over de SIM kaart en kunt vervolgens thuis het gewenste product kiezen. De SIM pack bij PostNL bevat een SIM kaart die voor alle telefoons geschikt is.

Wij bieden je als 1e en enige ÉCHT ONBEPERKT MB's, SMS en MINUTEN voor een vast bedrag per maand. Met Robin Mobile SIM only heb je de zekerheid dat je nooit een hoger bedrag per maand gaat betalen, nooit meer buiten je bundel gaat en je de vrijheid hebt om te communiceren op de manier zoals jij dat wilt, wanneer jij dat wilt.Postpaid

Postpaid, een door providers gebruikte term wat staat voor een abonnement. Wanneer de klant kiest voor deze vorm, wordt veelal een overeenkomst gesloten voor de duur van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar.

Consumenten

Consumenten, zijn eind gebruikers die de dienst als "niet" zakelijk afnemen. Abonnementen welke specifiek gericht zijn aan consumenten zijn altijd inclusief 21% BTW. Bij bestelling van een dienst via internet, geniet de consument veelal bescherming dankzij de wet Kopen op Afstand.

Bedrijven

Bedrijven, abonnementen welke specifiek zijn gericht op bedrijven. Getoonde tarieven zijn hierbij veelal exclusief 21% BTW en genieten in tegenstelling tot consumenten minder bescherming..Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met Alle Mobiele Telefoon Providers
- Alle Mobiele Telefoon Providers is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Robin Mobile of haar medewerkers.
- Robin Mobile biedt diensten aan Consumenten en Bedrijven
- Alle op deze internetsite getoonde informatie wordt met grote zorgvuldigheid samengevoegd om bezoekers zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie. Derhalve kunnen fouten soms niet worden uitgesloten, onze excuses hiervoor!
Informatie & Bestellen