Simpel Telefoon Provider Informatie | Alle Mobiele Telefoon Providers

Alle Mobiele Providers

Wij bieden een compleet overzicht met mobiele telefoon providers. Wij zijn onafhankelijk en objectief als het gaat om informatie over Alle Mobiele Telefoon Providers.

 Informatie

Simpel

Simpel is een Mobiele Telefoon Provider die diensten aanbied aan Consumenten. Simpel biedt telefonie in Postpaid en Prepaid (abonnementen & Prepaid) vorm. Alle Mobiele Telefoon Providers biedt u via deze pagina alle informatie.


Gemiddelde Score: 4
Rating Rating Rating Rating Rating

Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
€ 20,00
Netwerk Algemeen
 
Virtueel Netwerk (MVNO)
Eigen Netwerk
Dekkingskaart
Fysiek Netwerk
T-Mobile
Netwerk Techniek Abonnement
 
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
75.0 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
Netwerk Techniek PrePaid
 
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
75.0 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
PrePaid Informatie
 
Nummer behouden middels
Gebruik of Opwaarderen
Gebruik of Opwaarderen
1x per 3 maanden
Minimaal op te waarderen bedrag
€ 10,00
Netwerk Instellingen
 
SMS Centrale Prepaid
+31624000226
Contact Details
 
Mobiele Netwerk Code
Onbekend
ACM Registratie
943057
Kamer van Koophandel
Adres
Cronenburg 150,
1081GN, Amsterdam
Telefoon Algemeen
Telefoon Klantenservice
Informatie & Bestellen

Simpel Abonnementen

Product
Min/SMS
Data
Prijs p/m
Duur

- Let op! Consumentenprijzen en dus inclusief BTW.
- Exclusief eenmalige aansluitkosten en eventuele kortingen.
- OBP staat voor Onbeperkt.

het Bedrijf & de Diensten

Over Simpel
Simpel is een aanbieder van voordelige sim-only-abonnementen. Wij staan voor goedkope telefonie, duidelijke communicatie en maximale controle over je uitgaven. Je hoeft bij ons geen toestel aan te schaffen. Daarom profiteer je van zeer lage tarieven. Met ons Plafond heb je volledige controle over je kosten en we doen geen kredietcheck. Iedereen is welkom.

Wij zijn sinds 2007 actief op de Nederlandse telecommarkt. Het merk werd snel bekend door de transparante tarieven en het feit dat er geen kredietcheck wordt uitgevoerd. Als eerste aanbieder in Nederland gaven wij onze klanten volledige controle over de kosten met het Plafond. Het Plafond wordt veel gebruikt door ouders met kinderen en voormalige prepaid bellers die goedkoper willen bellen.

In 2010 werden wij onderdeel van T-Mobile. In relatief korte tijd hebben we naam verworven met onze goedkope sim-only abonnementen. Mede door de opvallende reclames, het Plafond en het feit dat er geen kredietcheck wordt uitgevoerd, hebben wij een sterke positie veroverd in Nederland. Sinds 2013 bieden wij snel internet aan al haar klanten. Vanaf 1 augustus 2014 is Simpel doorgegaan als zelfstandige telecomaanbieder. Het succesvolle merk, met honderdduizenden klanten, is geen onderdeel meer van T-Mobile.

Wij zijn een kleine, slagvaardige organisatie met ruim 45 medewerkers. Wij maken gebruik van het moderne T-Mobile-netwerk.

Klantenservice
Antwoorden op veel gestelde vragen vind je op de Klantenservice pagina. Mocht je het antwoord op je vraag niet vinden, dan kun je ons bereiken via 0900-1418 (35 cent per gesprek) of een bericht sturen via het contactformulier. Onze openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Klant worden van Simpel
Op onze internetsite kun je zelf een sim-only abonnement afsluiten. Je hoeft niets naar ons op te sturen. Mocht je nog een vraag hebben over het bestellen op onze website. Onze verkoopmedewerkers helpen je graag verder van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur via 0800 1418 (gratis).

Algemene informatie
Simpel.nl B.V. is statutair gevestigd te Amsterdam, Kvk nummer 60316306. Het vestigingsadres van Simpel is: Cronenburg 150, 1081 GN, Amsterdam. Dit adres kun je niet bezoeken voor klantenservice.

Postpaid

Postpaid, een door providers gebruikte term wat staat voor een abonnement. Wanneer de klant kiest voor deze vorm, wordt veelal een overeenkomst gesloten voor de duur van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar.

Prepaid

Prepaid, een vorm waarbij de klant vooraf een tegoed koopt waarna deze kan worden gebruikt voor bellen, sms'en of mobiel internet. Wanneer het tegoed is verbruikt, of te weinig tegoed ontstaat is bellen, sms'en of internetten niet langer mogelijk en kan men alleen nog worden gebeld.

Consumenten

Consumenten, zijn eind gebruikers die de dienst als "niet" zakelijk afnemen. Abonnementen welke specifiek gericht zijn aan consumenten zijn altijd inclusief 21% BTW. Bij bestelling van een dienst via internet, geniet de consument veelal bescherming dankzij de wet Kopen op Afstand.Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met Alle Mobiele Telefoon Providers
- Alle Mobiele Telefoon Providers is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Simpel of haar medewerkers.
- Simpel biedt diensten aan Consumenten
- Alle op deze internetsite getoonde informatie wordt met grote zorgvuldigheid samengevoegd om bezoekers zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie. Derhalve kunnen fouten soms niet worden uitgesloten, onze excuses hiervoor!
Informatie & Bestellen