SOS Mobiel Telefoon Provider Informatie | Alle Mobiele Telefoon Providers

Alle Mobiele Providers

Wij bieden een compleet overzicht met mobiele telefoon providers. Wij zijn onafhankelijk en objectief als het gaat om informatie over Alle Mobiele Telefoon Providers.

 Informatie

SOS Mobiel

SOS Mobiel is een Mobiele Telefoon Provider die diensten aanbied aan Consumenten. SOS Mobiel biedt telefonie in Postpaid (abonnementen) vorm. Alle Mobiele Telefoon Providers biedt u via deze pagina alle informatie.


Gemiddelde Score: 0
Rating Rating Rating Rating Rating

Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk Algemeen
 
Virtueel Netwerk (MVNO)
Eigen Netwerk
Dekkingskaart
Fysiek Netwerk
Vodafone
Netwerk Techniek Abonnement
 
Techniek (Maximaal)
3G
Maximum Theoretische Snelheid
Onbekend
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
Contact Details
 
Mobiele Netwerk Code
Onbekend
ACM Registratie
941776
Kamer van Koophandel
Adres
Joan Muyskenweg 134
1114AN, Amsterdam
Telefoon Algemeen
Telefoon Klantenservice
Informatie & Bestellen


het Bedrijf & de Diensten

SOS Mobiel is onderdeel van telecombedrijf TrendCall. TrendCall richt zich met verschillende mobiele telefonie merken op de kleinere en/of vergeten doelgroepen in de markt. Op basis van drie duidelijk waarneembare trends in de maatschappij binnen de 55+ generatie ziet TrendCall ruimte voor het merk en de dienst van SOS Mobiel. Deze trends zijn de steeds populairder wordende mobiele senioren telefoons, het feit dat mensen steeds langer mobiel kunnen blijven en als laatste het langer thuis blijven wonen door Senioren.

Wij bieden een mobiele personenalarmering in combinatie met gebruiksvriendelijk mobiel bellen. Wij maken voor mobiel bellen gebruik van het vertrouwde kwaliteitsnetwerk van Vodafone.


SOS Mobiel voor de 55+ generatie
Wij zijn onderdeel van telecombedrijf TrendCall. TrendCall richt zich met verschillende mobiele telefonie merken op de kleinere en/of vergeten doelgroepen in de markt. Op basis van drie duidelijk waarneembare trends in de maatschappij binnen de 55+ generatie ziet TrendCall ruimte voor het merk en de dienst. Deze trends zijn de steeds populairder wordende mobiele senioren telefoons, het feit dat mensen steeds langer mobiel kunnen blijven en als laatste het langer thuis blijven wonen door Senioren.

Wat is SOS Mobiel
Wij bieden is een persoonlijke mobiele alarmeringsservice. Door middel van een druk op de sos knop van uw telefoontoestel belt u direct onze dag en nacht bereikbare sos alarmcentrale. Waar u ook bent!

Vooraf heeft u 4 belangrijke nummers opgegeven. Dit kunnen hulpdiensten zijn, maar ook uw zoon of dochter. In overleg met u stuurt de sos alarmcentrale hulp naar u of verbindt u door met één van de opgegeven contactpersonen.

Waarom SOS Mobiel
U wilt zo lang mogelijk actief blijven ongeacht uw leeftijd. Erop uit gaan? Graag! Maar niet zonder dat u een prettige zekerheid heeft ingebouwd. Met ons kunt u zich vrij en veilig bewegen, thuis en daarbuiten. U hoeft alleen maar uw mobiele telefoon op zak te hebben.

De mobiele telefoon als systeem voor personenalarmering; een praktische, eigentijdse oplossing. Bij nood drukt u op de sosknop van uw toestel en krijgt u contact met de SOS alarmcentrale van SOS Mobiel. Onze medewerkers zorgen er - 24 uur per dag, 7 dagen per week - voor dat u direct wordt doorverbonden met de juiste hulpdienst of met een van de familieleden of vrienden die u vooraf als contactpersoon heeft opgegeven. Indien noodzakelijk zal de sos alarmcentrale één van uw contactpersonen vragen naar u toe te komen.

Wel zo geruststellend. Niet alleen voor u, maar ook voor uw naasten.


Postpaid

Postpaid, een door providers gebruikte term wat staat voor een abonnement. Wanneer de klant kiest voor deze vorm, wordt veelal een overeenkomst gesloten voor de duur van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar.

Consumenten

Consumenten, zijn eind gebruikers die de dienst als "niet" zakelijk afnemen. Abonnementen welke specifiek gericht zijn aan consumenten zijn altijd inclusief 21% BTW. Bij bestelling van een dienst via internet, geniet de consument veelal bescherming dankzij de wet Kopen op Afstand.Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met Alle Mobiele Telefoon Providers
- Alle Mobiele Telefoon Providers is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met SOS Mobiel of haar medewerkers.
- SOS Mobiel biedt diensten aan Consumenten
- Alle op deze internetsite getoonde informatie wordt met grote zorgvuldigheid samengevoegd om bezoekers zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie. Derhalve kunnen fouten soms niet worden uitgesloten, onze excuses hiervoor!
Informatie & Bestellen