Tele2 Telefoon Provider Informatie | Alle Mobiele Telefoon Providers
AlleMobieleProviders.NL - Tele2 Netwerk

Tele2 Netwerk

Het Tele2 Netwerk wordt niet alleen gebruikt door Tele2 als fysieke provider. Dit zelfde netwerk is tevens opengesteld voor andere partijen. Deze partijen noemt men vaak ook wel virtuele providers. Virtuele Providers, hebben geen vergunningen / licenties en antennes. Een dergelijke Virtuele Provider wordt vaak ook wel afgekort tot MVNO. Op deze "Tele2 Netwerk" pagina treft u een overzicht aan van alle partijen die gebruik maken van het Tele2 Netwerk.Onderstaand treft u een overzicht aan van alle providers welke actief zijn op het "Tele2 Netwerk". Dit overzicht is een totaal overzicht, waarbij geen onderscheid wordt gemaakt tussen providers die zich richten tot een bepaalde doelgroep, bedrijven, consumenten, prepaid of abonnementen. Ook wordt hier geen onderscheid gemaakt wie beter of slechter is. Uiteraard tonen wij hierbij of men gebruik maakt van 2G, 3G, 4G of 4G+ (LTE) en de maximum (theoretische) snelheid van mobiel internet in Mbit/s. Meer informatie over een provider kunt u snel en eenvoudig verkrijgen door te klikken op de Uitroepteken.
 Informatie

Tele2

Tele2 is een Mobiele Telefoon Provider die diensten aanbied aan Consumenten en Bedrijven. Tele2 biedt telefonie in Postpaid en Prepaid (abonnementen & Prepaid) vorm. Alle Mobiele Telefoon Providers biedt u via deze pagina alle informatie.


Gemiddelde Score: 4
Rating Rating Rating Rating Rating

Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
€ 15,00
Netwerk Algemeen
 
Virtueel Netwerk (MVNO)
Eigen Netwerk
Dekkingskaart
Fysiek Netwerk
Tele2
Netwerk Techniek Abonnement
 
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
225.0 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
Netwerk Techniek PrePaid
 
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
225.0 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
PrePaid Informatie
 
Nummer behouden middels
Opwaarderen
Opwaarderen
1x per 12 maanden
Minimaal op te waarderen bedrag
€ 10,00
Netwerk Instellingen
 
SMS Centrale Prepaid
+31640191919
Contact Details
 
Mobiele Netwerk Code
Onbekend
ACM Registratie
941748 941749
Kamer van Koophandel
Adres
Wisselwerking 58
1112 XS, Diemen
Telefoon Algemeen
Telefoon Klantenservice
Informatie & Bestellen

Tele2 Abonnementen

Product
Min/SMS
Data
Prijs p/m
Duur
Unlimited/Unlimited
10GB
€ 19,00
1 jaar
Unlimited/Unlimited
10GB
€ 19,00
1 jaar
Unlimited/Unlimited
10GB
€ 18,00
2 jaar
Unlimited/Unlimited
10GB
€ 18,00
2 jaar
Unlimited/Unlimited
20GB
€ 22,00
1 jaar
Unlimited/Unlimited
20GB
€ 22,00
1 jaar
Unlimited/Unlimited
20GB
€ 21,00
2 jaar
Unlimited/Unlimited
20GB
€ 21,00
2 jaar
Unlimited/Unlimited
2GB
€ 15,00
1 jaar
Unlimited/Unlimited
2GB
€ 15,00
1 jaar
Unlimited/Unlimited
2GB
€ 14,00
2 jaar
Unlimited/Unlimited
2GB
€ 14,00
2 jaar
Unlimited/Unlimited
5GB
€ 18,00
1 jaar
Unlimited/Unlimited
5GB
€ 18,00
1 jaar
Unlimited/Unlimited
5GB
€ 17,00
2 jaar
Unlimited/Unlimited
5GB
€ 17,00
2 jaar
Unlimited/Unlimited
UnlimitedMb
€ 27,00
0
Unlimited/Unlimited
UnlimitedMb
€ 27,00
0
Unlimited/Unlimited
UnlimitedMb
€ 26,00
1 jaar
Unlimited/Unlimited
UnlimitedMb
€ 26,00
1 jaar
Unlimited/Unlimited
UnlimitedMb
€ 25,00
2 jaar
Unlimited/Unlimited
UnlimitedMb
€ 25,00
2 jaar

- Let op! Consumentenprijzen en dus inclusief BTW.
- Exclusief eenmalige aansluitkosten en eventuele kortingen.
- OBP staat voor Onbeperkt.

het Bedrijf & de Diensten

Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.

Maar betekent dat dat we klaar zijn? Helemaal niet. De huidige telecommarkt zit vol beperkingen en onmogelijkheden. En de meeste mensen zien telecomaanbieders nog steeds als een noodzakelijk kwaad. Tele2 is er van overtuigd dat ook dit anders kan. Beter. Makkelijker. En goedkoper. Wij zijn ervan overtuigd dat we succesvol kunnen zijn door iedereen te bieden wat hij of zij nodig heeft voor minder. Door te blijven verbeteren wat mensen inmiddels gewoon zijn gaan vinden. Door er altijd voor onze klanten te zijn. Tele2 gaat nog verder om de allerbeste telecomaanbieder van Nederland te worden.

Kwaliteit: Service, Service, Service
Je mag er op rekenen dat Tele2 voor haar klanten het allerbeste mobiele- en glasvezelnetwerk bouwt en dat wij altijd werken aan de beste producten en diensten voor al onze zakelijke en consumenten klanten. Maar daar doen onze concurrenten ook heel hard hun best voor.
Daarom is voor Tele2 het contact met onze klanten het allerbelangrijkste. Bij elk contact weten we namelijk zeker of wij precies leveren wat onze klanten nodig hebben. Dat is ons doel, elke keer weer.

Actie: Gelijk de eerste keer goed
We hebben maar één kans om iets in één keer goed te doen. Dat betekent dat we bij elke vraag of aanpassing van een van onze klanten direct scherp moeten zijn. Scherpe discussies die tot heldere afspraken leiden. Plus scherp handelen om die afspraken na te komen. En dreigt het dan toch nog mis te gaan? Dan doen we alles wat we kunnen en stoppen pas als het echt opgelost is.

4G. Omdat het kan
Tele2 heeft vanaf nu een splinternieuw eigen 4G-only netwerk. Geen oude 2G- of 3G-netwerken meer. Zonder al te technisch te worden, betekent dit voor jou heel simpel; lagere kosten. Ga maar los, omdat het kan!

Geen buiten-de-bundel-vrees meer
Bij Tele2 krijg je grotere databundels dan bij welke provider ook. Omdat we vinden dat je ongeremd en op volle snelheid alles op internet moet kunnen doen wat je wilt. Lukt het je toch die enorme databundel op te maken, dan kun je niet meer mobiel internetten tot je nieuwe maand weer begint. Zo heb je nooit meer onverwachte buiten-de-bundelkosten. Natuurlijk kun je ook heel gemakkelijk een Extra Internetbundel bestellen, als je niet kan wachten om de rest van het internet leeg te trekken.

Snelheid
Het maakt ons niet uit welk abonnement je hebt, je krijgt altijd de maximaal haalbare snelheid die wij kunnen bieden. Natuurlijk hangt de daadwerkelijke snelheid af van een aantal factoren: de plek waar je bent, de telefoon die je gebruikt of bijvoorbeeld hoe druk het op dat moment is op het netwerk. In testomgevingen hebben wij al snelheden gehaald van 100Mb/s. Dat is sneller dan welke wifi-verbinding dan ook. En bovendien een stuk veiliger. We blijven natuurlijk continu werken aan verbetering en optimalisatie van ons netwerk. Zo krijg jij een steeds stabieler netwerk waarmee je steeds sneller en op steeds meer plekken het hele internet leeg kunt trekken! Gewoon, omdat het kan.

Het nieuwste 4G-netwerk
Tele2 heeft een splinternieuw 4G-only netwerk in Nederland.

Flexibel
Bij ons kun je makkelijk en gratis elke maand je bundel aanpassen.

Maak jezelf 4G ready!
Wist je dat je voor een paar euro meer ook een 4G ready toestel hebt.Postpaid

Postpaid, een door providers gebruikte term wat staat voor een abonnement. Wanneer de klant kiest voor deze vorm, wordt veelal een overeenkomst gesloten voor de duur van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar.

Prepaid

Prepaid, een vorm waarbij de klant vooraf een tegoed koopt waarna deze kan worden gebruikt voor bellen, sms'en of mobiel internet. Wanneer het tegoed is verbruikt, of te weinig tegoed ontstaat is bellen, sms'en of internetten niet langer mogelijk en kan men alleen nog worden gebeld.

Consumenten

Consumenten, zijn eind gebruikers die de dienst als "niet" zakelijk afnemen. Abonnementen welke specifiek gericht zijn aan consumenten zijn altijd inclusief 21% BTW. Bij bestelling van een dienst via internet, geniet de consument veelal bescherming dankzij de wet Kopen op Afstand.

Bedrijven

Bedrijven, abonnementen welke specifiek zijn gericht op bedrijven. Getoonde tarieven zijn hierbij veelal exclusief 21% BTW en genieten in tegenstelling tot consumenten minder bescherming..Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met Alle Mobiele Telefoon Providers
- Alle Mobiele Telefoon Providers is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Tele2 of haar medewerkers.
- Tele2 biedt diensten aan Consumenten en Bedrijven
- Alle op deze internetsite getoonde informatie wordt met grote zorgvuldigheid samengevoegd om bezoekers zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie. Derhalve kunnen fouten soms niet worden uitgesloten, onze excuses hiervoor!
Informatie & Bestellen