Telesur Telefoon Provider Informatie | Alle Mobiele Telefoon Providers

Alle Mobiele Providers

Wij bieden een compleet overzicht met mobiele telefoon providers. Wij zijn onafhankelijk en objectief als het gaat om informatie over Alle Mobiele Telefoon Providers.

 Informatie

Telesur

Telesur is een Mobiele Telefoon Provider die diensten aanbied aan Consumenten. Telesur biedt telefonie in Prepaid vorm. Alle Mobiele Telefoon Providers biedt u via deze pagina alle informatie.


Gemiddelde Score: 5
Rating Rating Rating Rating Rating

Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk Algemeen
 
Virtueel Netwerk (MVNO)
Eigen Netwerk
Dekkingskaart
Fysiek Netwerk
KPN
Netwerk Techniek PrePaid
 
Techniek (Maximaal)
3G
Maximum Theoretische Snelheid
1.0 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
PrePaid Informatie
 
Nummer behouden middels
Gebruik of Opwaarderen
Gebruik of Opwaarderen
1x per 6 maanden
Minimaal op te waarderen bedrag
€ 10,00
Contact Details
 
Mobiele Netwerk Code
Onbekend
ACM Registratie
941767
Kamer van Koophandel
Adres
Gyroscoopweg 134
1042AZ, Amsterdam
Telefoon Algemeen
Telefoon Klantenservice
Informatie & Bestellen


het Bedrijf & de Diensten

Fawaka?!

Wij bij Telesur Mobiel Nederland (TMN) versterken met ons product, de 'tweelandensim', de nauwe banden tussen familie, vrienden en zaken relaties in Suriname en in Nederland.
Beleef de tropische vibe en bel, SMS of chat vaker en goedkoper met je vrienden en familie.

TWEE LANDEN, EEN GEVOEL!
Ontvang standaard een trio-sim
Goedkoper bellen met familie en vrienden in Suriname
Bellen in Nederland en naar Suriname voor lokaal tarief
Beschikken over zowel een Surinaams als een Nederlands nummer

Zo werkt het:
Vraag de 'tweelandensim' aan;
Koop hier of via de verkooppunten extra beltegoed;
Plaats vervolgens de 'tweelandensim' in je mobiel;
Nu kun je rechtstreeks bellen en gebeld worden tegen de voordeligste tarieven. En SMS’en kan natuurlijk ook!
Met de 'tweelandensim' van TMN heb je twee keer voordeel, want je krijgt twee telefoonnummers: een Nederlandse en een Surinaamse. Waar je in beide landen tegen het lokaal kunt bellen. Handig voor als je op vakantie bent, toch?

Telesur Mobiel Nederland (TMN) is een aanbieder van de voordelige ‘tweelandensim’. Dit product leveren we onder supervisie van het Telecommunicatie Bedrijf Suriname (Telesur). Wij staan voor goedkope telefonie en maximale controle over deze uitgaven. Met de 'tweelandensim' versterken wij de nauwe banden tussen familie, vrienden en zakenrelaties in Suriname en in Nederland. De ‘tweelandensim’ is een sim-only deal en daarvoor kun je jou eigen toestel gebruiken. Onze trio-sim past in ieder toestel. Profiteer met de ‘tweelandensim’ van zeer lage tarieven. Iedereen is welkom.

Twee Landen, Eén Gevoel.

Telesur Mobiel Nederland is sinds 25 november 2008 actief op de Nederlandse telecommarkt. Ons merk brengt iedere Surinamer, in Nederland met name, dichterbij thuis. Door duidelijke communicatie, door bellen, sms’en of chatten, versterken we de familiare, vriendschappelijke of zakelijke banden tussen mensen in Nederland onderling, in Suriname en vice versa.

In relatief korte tijd hebben we naam verworven met onze ‘tweelandensim’. Mede door de opvallende reclames, in onze uitingen, zul je altijd een deel van Suriname, een beetje van thuis, terug vinden. Door de voordelige bel, sms en data tarieven voor de communicatie van Nederland naar Suriname en omgekeerd, heeft TMN een sterke positie veroverd in Nederland. Sinds oktober 2014 biedt TMN al haar klanten, standaard bij elk pakket, de trio-sim aan. Dit houdt in een normale, een micro-, en een nano-simkaart in één. Het beltegoed is gemakkelijk aan te schaffen bij een Kruidvat winkel en BP retailers in Nederland. In Suriname bij Zus en Zo en alle Telesur dienstencentra of via onze webshop Telesur.nl. Opgemerkt moet worden dat onze datatarieven recentelijk aanzienlijk zijn verlaagd.

TMN-klant worden
Op deze site kun je zelf de ‘tweelandensim’ aanschaffen en registeren. Bij registratie ontvang je € 5 beltegoed gratis van ons. Vergeet niet vrienden en familie uit te nodigen voor het gebruiken van de ‘tweelandensim’, want dit levert je nog meer voordeel op. Van iedere vriend of familielid die zich registreert op onze website, ontvang jij gratis € 10 beltegoed.


Prepaid

Prepaid, een vorm waarbij de klant vooraf een tegoed koopt waarna deze kan worden gebruikt voor bellen, sms'en of mobiel internet. Wanneer het tegoed is verbruikt, of te weinig tegoed ontstaat is bellen, sms'en of internetten niet langer mogelijk en kan men alleen nog worden gebeld.

Consumenten

Consumenten, zijn eind gebruikers die de dienst als "niet" zakelijk afnemen. Abonnementen welke specifiek gericht zijn aan consumenten zijn altijd inclusief 21% BTW. Bij bestelling van een dienst via internet, geniet de consument veelal bescherming dankzij de wet Kopen op Afstand.Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met Alle Mobiele Telefoon Providers
- Alle Mobiele Telefoon Providers is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Telesur of haar medewerkers.
- Telesur biedt diensten aan Consumenten
- Alle op deze internetsite getoonde informatie wordt met grote zorgvuldigheid samengevoegd om bezoekers zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie. Derhalve kunnen fouten soms niet worden uitgesloten, onze excuses hiervoor!
Informatie & Bestellen