Telfort Telefoon Provider Informatie | Alle Mobiele Telefoon Providers

Alle Mobiele Providers

Wij bieden een compleet overzicht met mobiele telefoon providers. Wij zijn onafhankelijk en objectief als het gaat om informatie over Alle Mobiele Telefoon Providers.

 Informatie

Telfort

Telfort is een Mobiele Telefoon Provider die diensten aanbied aan Consumenten en Bedrijven. Telfort biedt telefonie in Postpaid en Prepaid (abonnementen & Prepaid) vorm. Alle Mobiele Telefoon Providers biedt u via deze pagina alle informatie.


Gemiddelde Score: 4
Rating Rating Rating Rating Rating

Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
€ 20,00
Netwerk Algemeen
 
Virtueel Netwerk (MVNO)
Eigen Netwerk
Dekkingskaart
Fysiek Netwerk
KPN
Netwerk Techniek Abonnement
 
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
150.0 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
Netwerk Techniek PrePaid
 
Techniek (Maximaal)
3G
Maximum Theoretische Snelheid
14.4 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
PrePaid Informatie
 
Nummer behouden middels
Gebruik of Opwaarderen
Gebruik of Opwaarderen
1x per 6 maanden
Minimaal op te waarderen bedrag
€ 10,00
Netwerk Instellingen
 
SMS Centrale Prepaid
+31626000230
SMS Centrale Postpaid
+31626000230
Contact Details
 
Mobiele Netwerk Code
Onbekend
ACM Registratie
Onbekend
Kamer van Koophandel
Adres
Maanplein 55
2516CK, Den Haag
Telefoon Algemeen
Telefoon Klantenservice
Informatie & Bestellen

Telfort Abonnementen


- Let op! Consumentenprijzen en dus inclusief BTW.
- Exclusief eenmalige aansluitkosten en eventuele kortingen.
- OBP staat voor Onbeperkt.

het Bedrijf & de Diensten

Voordeel is één van de belangrijkste waarde van Telfort. Het is immers de reden van ons bestaan. Telfort heeft een goede gedegen positie in het zogeheten voordeelsegment in de telecommarkt. Onze mentaliteit als uitdager, als "de telecom challenger" onder de A-merken in de markt zal daar uiteraard van kracht blijven.

Telfort is een vertrouwd merk. Een merk dat zorgt dat iedereen mee kan doen zonder dat het duur hoeft te zijn. We bieden onze producten en diensten aan tegen een eerlijke lage prijs. Dat biedt ook zekerheid en voorkomt onverwachte verassingen om kosten onder controle te houden. Dat geeft zekerheid. Ex-miljonair Hans van den Berg maakt Telfort ook een toegankelijk en solidair merk waarbij het glas eerder halfvol is dan halfleeg. Wij bieden een merk dat staat voor harmonie en saamhorigheid.

Telfort maakt daarnaast telecom begrijpelijk en eenvoudig. Geen moeilijke verhalen of ingewikkelde producten. We bieden simpele en begrijpelijke oplossingen. Aan eenvoud doen we geen concessies, dus samen met ons kom je er uit.

Gratis bellen
Bij ons bel je na de eerste 10 minuten gratis. Lekker lang bellen zonder je zorgen te maken over hoge kosten. Bij ons bel je na 10 minuten gratis. Dat geldt voor alle gesprekken naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Zo kun je lekker lang bellen zonder je zorgen te maken over hoge kosten. Je kunt elke maand maximaal 3.000 minuten bellen.

3 maanden geldig
Minuten en MB's zijn drie maanden geldig. Ongebruikte minuten neem je zo mee naar de volgende maand. Bij al onze mobiele abonnementen die zijn afgesloten of verlengd vanaf 11 mei 2015 zijn je belminuten en MB's 3 maanden geldig. Heb je aan het eind van je factuurperiode minuten of MB's over? Dan kun je deze nog 2 maanden gebruiken. In een nieuwe factuurperiode maak je eerst de ongebruikte minuten en MB's van de 2 voorgaande maanden op.

Betrouwbaar KPN netwerk
Waarom zou je meer betalen? Wij staan voor vertrouwde kwaliteit. 4G is de vierde generatie van het mobiele netwerk en de opvolger van 3G. Het is de nieuwste technologie en zorgt voor een supersnelle internetverbinding op jouw telefoon. Het 4G netwerk is veel sneller en stabieler dan 3G. Waar je ook bent. Het biedt vooral stabiliteit van je internet, dus van de snelheid die je gemiddeld haalt. Dit is bij ons 20 Mbit/s download en 10 Mbit/s upload. Hiermee kun je op je mobiel video's en films kijken in hogere kwaliteit en snel muziek streamen. Waar je met 3G een snelheid van 14 Mbit/s haalde, kun je met een 4G toestel zelfs pieksnelheden tot 150 Mbit/s bereiken.

Combineer Mobiel met Thuis en krijg 2x zoveel MB's en minuten
Combineer de door ons aangeboden abonnementen en profiteer iedere maand van extra voordeel. Kies voor het voordeel dat het best bij jou, je partner of je gezin past. Hoe meer Telfort producten je hebt, hoe meer voordelen je hebt om uit te kiezen.


Postpaid

Postpaid, een door providers gebruikte term wat staat voor een abonnement. Wanneer de klant kiest voor deze vorm, wordt veelal een overeenkomst gesloten voor de duur van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar.

Prepaid

Prepaid, een vorm waarbij de klant vooraf een tegoed koopt waarna deze kan worden gebruikt voor bellen, sms'en of mobiel internet. Wanneer het tegoed is verbruikt, of te weinig tegoed ontstaat is bellen, sms'en of internetten niet langer mogelijk en kan men alleen nog worden gebeld.

Consumenten

Consumenten, zijn eind gebruikers die de dienst als "niet" zakelijk afnemen. Abonnementen welke specifiek gericht zijn aan consumenten zijn altijd inclusief 21% BTW. Bij bestelling van een dienst via internet, geniet de consument veelal bescherming dankzij de wet Kopen op Afstand.

Bedrijven

Bedrijven, abonnementen welke specifiek zijn gericht op bedrijven. Getoonde tarieven zijn hierbij veelal exclusief 21% BTW en genieten in tegenstelling tot consumenten minder bescherming..Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met Alle Mobiele Telefoon Providers
- Alle Mobiele Telefoon Providers is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Telfort of haar medewerkers.
- Telfort biedt diensten aan Consumenten en Bedrijven
- Alle op deze internetsite getoonde informatie wordt met grote zorgvuldigheid samengevoegd om bezoekers zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie. Derhalve kunnen fouten soms niet worden uitgesloten, onze excuses hiervoor!
Informatie & Bestellen