Yes Telecom Telefoon Provider Informatie | Alle Mobiele Telefoon Providers

Alle Mobiele Providers

Wij bieden een compleet overzicht met mobiele telefoon providers. Wij zijn onafhankelijk en objectief als het gaat om informatie over Alle Mobiele Telefoon Providers.

 Informatie

Yes Telecom

Yes Telecom is een Mobiele Telefoon Provider die diensten aanbied aan Bedrijven. Yes Telecom biedt telefonie in Postpaid (abonnementen) vorm. Alle Mobiele Telefoon Providers biedt u via deze pagina alle informatie.


Gemiddelde Score: 0
Rating Rating Rating Rating Rating

Informatie

Levert aan
 
Particulieren (B2C)
Bedrijven (B2B)
Diensten
 
PrePaid / TopUp
Postpaid / Abonnementen
    Aansluitkosten
Onbekend
Netwerk Algemeen
 
Virtueel Netwerk (MVNO)
Eigen Netwerk
Dekkingskaart
Fysiek Netwerk
KPN
Netwerk Techniek Abonnement
 
Techniek (Maximaal)
4G
Maximum Theoretische Snelheid
50.0 Mbps
VoLTE | Bellen via 4G
VoWiFi | Bellen via WiFi
Contact Details
 
Mobiele Netwerk Code
Onbekend
ACM Registratie
940528
Kamer van Koophandel
Adres
Boerhaavelaan 2
2334EN, Leiden
Telefoon Algemeen
Telefoon Klantenservice
Informatie & Bestellen


het Bedrijf & de Diensten

Yes Telecom de Zakelijke Mobiele Provider

De Business Solutions Provider voor de zakelijke markt
Heeft u ervaring met telecomproviders waar u als nummertje behandeld wordt? Lange wachttijden, onpersoonlijke gesprekken, ondeskundige service en uiteindelijk alsnog een nee?

Wij geloven dat het anders kan! U verdient de beste service. Een provider die de zakelijke markt kent. Bij ons krijgt u altijd direct een medewerker aan de lijn die u persoonlijk en deskundig te woord staat. We helpen u direct met de zaken waar u zich niet druk om wilt maken, zodat u zich kunt focussen op uw onderneming.

U krijgt niet alleen de service, maar ook de betrouwbaarheid die u verdient. Zo maken we gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Yes profiteert als zelfstandige dochter van KPN van de technische innovaties die KPN uitvoert op haar netwerk. Het netwerk is 100% identiek. Onze producten en diensten zijn speciaal voor uw bedrijfssector ontwikkeld. Maatwerk dus. Dat klinkt duur, maar in de praktijk zorgt het juist voor besparingen; u betaalt niet voor overbodige zaken.

Visie
De telecomwereld lijkt steeds meer te draaien om de grote orders met standaardabonnementen en automatisering als gevolg. We vragen ons af: raakten de telecombedrijven hierdoor het MKB, de ruggengraat van de samenleving kwijt? Werden ze door al die lagen te log en afstandelijk om nog echte service te bieden? Het lijkt er in ieder geval op dat klanten steeds vaker achteraan moeten sluiten en meer tijd en energie steken in keuzemenu’s en wachtmuziek dan in hun onderneming.

Wij geloven dat het anders kan. Dat klanten goed behandeld moeten worden, niet omdat ze groot zijn, maar omdat ze klant zijn. Dat is het hart van Yes Telecom. Een hart dat klopt voor samen de schouders eronder, omdat we gezien hebben dat dingen alleen veranderen als iedereen zich verantwoordelijk voelt. Een hart dat klopt voor persoonlijke aandacht, omdat we geloven dat de oplossing die we bieden maar een middel zijn, en mensen het doel. Een flexibel hart, dat niet van klanten vraagt zich aan te passen, maar dat meebeweegt met de wensen van de klant. Een hart dus, dat klopt voor maatwerk en kwaliteit, zodat onze klanten voelen dat we ze écht zien en écht verder willen helpen. Een hart dat de oplossing niet zoekt in groter, maar in slimmer. Een blauw hart, noemen we dat. Omdat we dicht bij de klant willen staan, vormen we een hecht team met lokale business partners. Onze local hero’s. We geven ze alles wat nodig is om de beste oplossingen te bieden, en meer.

Loopt de klant toch eens tegen een probleem aan? Vanaf het moment dat de klant ons belt, is het niet langer zijn, maar ons probleem. Wij lossen het met zijn allen op. Niks wachttijd of keuzemenu’s. We schakelen direct: omdat iedereen in één pand zit, is het probleem nooit meer dan een gang of trap van de oplossing verwijderd. We zijn geen telecomprovider, maar een solutions provider. Zo geven we ondernemers de vrijheid om weer te ondernemen.

Maatwerk
Providers leveren vaak een beperkt aantal gestandaardiseerde abonnementen. ‘One size fits all’. Dit is een oplossing die werkt in de consumentenmarkt. Maar de zakelijke markt is anders. Als daar op dezelfde manier gedacht wordt, mist u al snel diensten die u verlangt en betaalt u voor zaken die u niet nodig heeft.

Bij ons krijgt u abonnementen die precies passen bij het belgedrag en datagebruik van uw organisatie. U houdt de kosten vervolgens op een makkelijke manier onder controle. Niet alleen dankzij de simpele tariefstructuren, maar ook dankzij onze diensten. Sommige diensten helpen u het overzicht te bewaren, andere om de kosten te verminderen. Zo leveren we maatwerk waarmee u tijd en geld bespaart.

Postpaid

Postpaid, een door providers gebruikte term wat staat voor een abonnement. Wanneer de klant kiest voor deze vorm, wordt veelal een overeenkomst gesloten voor de duur van 1 maand, 1 jaar of 2 jaar.

Bedrijven

Bedrijven, abonnementen welke specifiek zijn gericht op bedrijven. Getoonde tarieven zijn hierbij veelal exclusief 21% BTW en genieten in tegenstelling tot consumenten minder bescherming..Note:
- Ontbreekt er informatie, wilt u aanvullende informatie geplaatst zien of klopt er iets niet? Laat het ons weten via onze contactformulier.
- Deze pagina toont "alleen" Telefoon Provider informatie.
- Deze Telefoon Provider kan abonnementen en prepaid diensten aanbieden als simonly en/of inclusief toestel.
- De getoonde snelheid betreft een maximum theoretische snelheid.
- Tweakers | AlleStoringen | Klacht | RadarTV | Facebook en Twitter zijn externe websites zonder samenwerking met Alle Mobiele Telefoon Providers
- Alle Mobiele Telefoon Providers is onafhankelijk en betreft een prive project, wij hebben geen directe samenwerking met Yes Telecom of haar medewerkers.
- Yes Telecom biedt diensten aan Bedrijven
- Alle op deze internetsite getoonde informatie wordt met grote zorgvuldigheid samengevoegd om bezoekers zo goed mogelijk te voorzien van alle informatie. Derhalve kunnen fouten soms niet worden uitgesloten, onze excuses hiervoor!
Informatie & Bestellen