Links | Alle Mobiele Telefoon Providers

Links

Deze pagina bevat diverse links en verwijzingen naar externe internetsites die informatief en/of linkpartner van zijn. Wanneer ook U linkpartner wilt worden van . Plaatst u dan alstublieft een link naar "https:///" (let hierbij alstublieft op de https!).


U kunt wanneer u dit heeft gedaan via ons contactformulier laten weten wat uw internetsite betreft en dat u een linkruil wilt aangaan. Vergeet hierbij s.v.p. niet ook om even te laten weten waar u onze link geplaatst heeft.
Wij krijgen dagelijks tientallen linkruil verzoeken en vragen of wij een link naar een persoonlijke homepage kunnen plaatsen. Helaas is onze ruimte beperkt en is het niet mogelijk om een enorme hoeveelheid links te plaatsen. Verzoeken tot linkruil worden door ons zeer uitvoerig beoordeeld op geschiktheid. Ondanks alles, kan het natuurlijk de moeite waard zijn, schroom dus niet om even contact met ons op te nemen met uw voorstel. Let hierbij alstublieft op, dat u zoveel mogelijk gegevens en informatie verstrekt over de internetsite.

Regelmatig zullen wij links herbeoordelen en controleren om misbruik te voorkomen.