Uitleg | Helpdesk | Informatie | Alle Mobiele Telefoon Providers

Uitleg | HelpDesk | Informatie

Wat is een Virtuele Provider ( MVNO )? Waar staat VoLTE voor en wat zijn de voordelen? Wat zijn de verschillen tussen 2G, 3G, 4G en 4G+? Deze pagina toont diverse antwoorden, uitleg en informatie op de meest voorkomende vragen die wij als "Alle Mobiele Telefoon Providers" ontvangen van onze bezoekers.


Had je tientallen jaren geleden nog alleen te maken met een telefoon met SMS mogelijkheid, tegenwoordig heeft u als consument rekening te houden met legio aan afkortingen. Al die termen maken met er in de tussentijd niet gemakkelijker op.

VoLTE en VoWiFI bijvoorbeeld, zijn sinds eind 2016 nieuwe afkortingen, maar waar staan VoLTE en VoWiFI nu eigenlijk voor en wat heeft u eraan? Of dit 3G en 4G wat is nou eigenlijk het verschil tussen beide, hoe merk ik waar ik gebruik van maak en wat zijn de maximale snelheden bij beide technieken en nog belangrijker... hoe is het eigenlijk gesteld met de dekking? Ook zaken als het verschil tussen een Fysiek en een Virtueel Netwerk (of wel Fysieke versus Virtuele Provider) is iets dat ons als vraag vaak gesteld wordt.

Dagelijks krijgen wij vragen wat iets betekent, wat de verschillen zijn, wie bepaalde technieken nu wel of juist niet aanbieden, waar u als consument op moet letten, wat nu echt belangrijk is en wat niet. Tijd dus voor wat uitleg en meer duidelijkheid. Uitleg zonder al te diep in te gaan op de technische aspecten maar in kant en klare en vooral begrijpelijke taal, juist en vooral omdat zelfs providers het vaak niet kunnen.
Vraag
Uitleg
Algemeen
 
Waarom Alle Mobiele Telefoon Providers?
Uitleg
Mobiel
 
Wat is een MVNO (Virtueel Netwerk)?
Uitleg
Waar staat VoLTE voor?
Uitleg
Wat is Mobiel Internet, en wat kan ik hiermee?
Uitleg
Mobiel - Wordt nog aan gewerkt!
 
Wat is het verschil tussen 2G, 3G, 4G, 4G+ ?
Uitleg
Waar staat VoWiFI voor?
Uitleg
Abonnement versus Prepaid
Uitleg
Abonnement met of zonder toestel?
Uitleg
SMS, MMS versus Whatsapp
Uitleg
Netwerk Codes | Doorschakelen | Voicemail etc.
Uitleg
Handige Apps voor Android Smartphones
Uitleg
Mobiele Data | Mobiel Internet
Uitleg

Mist u een vraag, geen probleem. Het team van "Alle Mobiele Telefoon Providers" staat graag voor u klaar om daar waar mogelijk uitleg te bieden. Op onze contactpagina treft u de contact mogelijkheden aan.