Waarom Alle Mobiele Telefoon Providers ? | Alle Mobiele Telefoon Providers

Alle Mobiele Providers

Wij bieden een compleet overzicht met mobiele telefoon providers. Wij zijn onafhankelijk en objectief als het gaat om informatie over Alle Mobiele Telefoon Providers.

Waarom "Alle Mobiele Telefoon Providers" ?Op het internet circuleren grote hoeveelheden aan internetsites die informatie bieden rondom mobiele telefonie en providers. Veel van deze internetsites zijn echter niet transparant en brengen alleen die providers onder de aandacht waaraan men geld kan verdienen. Bij "Alle Mobiele Telefoon Providers" wordt hierin geen onderscheid gemaakt!Wanneer u dus een prepaid of abonnement afsluiten via een link op die internetsite, verdient de website beheerder dus een bepaald bedrag. Op deze manier is informatie op dergelijke websites speciaal afgestemd op die providers waaraan men kan verdienen en ontbreekt iedere vorm van transparantie en eerlijkheid. Via deze website proberen wij bezoekers zo goed mogelijk te voorzien van allerhande aan informatie. Of het nu gaat om een telefoon met abonnement of SimOnly abonnementen. Op AlleMobieleProviders.NL is het snnel en eenvoudig alle mobiele telefoon aanbieders te vergelijken.

Alle Mobiele Telefoon Providers toont "alle" mobiele aanbieders, of het nu prepaid of abonnementen zijn. Of het nu AH Mobiel, Kruidvat Mobiel, Youfone of KPN is. Wij vinden dat mensen alle relevante informatie moeten krijgen die noodzakelijk is om een goede keuze te kunnen maken. Hierom tonen wij dus de bedrijven (aanbieders) die andere partijen ook tonen, maar vergeten wij hierbij niet om ook de aanbieders te vermelden waaraan niets verdiend wordt.

Een voorbeeld? Stel u besluit om een prepaid pakket van Albert Heijn te bestellen. Deze virtuele aanbieders hebben wij in diverse overzichten vermeld staan. eenmaal de bestelprocedure is doorlopen, heeft "Alle Mobiele Telefoon Providers" aan het eind van de rit niets verdiend. AH Mobiel biedt namelijk geen zogenaamde affiliate link. Wel hebben wij hiermee iets bereikt en dat is dat u een voor u goede keus heeft kunnen maken dankzij ons complete overzicht. Besteld u een prepaid pakket van KPN, dan wordt hier wel aan verdiend.


De gegenereerde verdiensten wordt besteed aan onderhoud van de website, aanmelden bij zoekmachines, advertenties en serverkosten.


Bij "Alle Mobiele Telefoon Providers" staan eerlijkheid, transparantie, onafhankelijkheid en overzichtelijkheid hoog in het vaandel.


AlleMobieleProviders.NL is geen provider en verkoopt geen telecom producten of diensten. Ook heeft AlleMobieleProviders.NL geen informatie of inzage wanneer u een bestelling plaatst bij (web)winkels waarnaar AlleMobieleProviders.NL verwijst. Wij trachten op alle vragen een antwoord te geven, echter kunnen wij lang niet iedere vraag beantwoorden. Zo zijn netwerk gerelateerde vragen alsmede vragen wanneer het gaat om aankopen, voor ons onmogelijk te beantwoorden. Neem hiervoor contact op met de verkoper, de verkoper is de partij waarvan u een orderbevestiging en/of factuur van heeft ontvangen. Alle door AlleMobieleProviders getoonde informatie wordt aan ons beschikbaar gesteld door ProviderLijst.NL. Aan de inhoud op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Een mobiel abonnement of prepaid aansluiting wordt afgesloten door de bezoeker bij de betreffende aanbieder.